Boek uw reis in Duitsland en verdien uw taxikosten terug | Drive Kiwi

Boek uw reis in Duitsland en verdien uw taxikosten terug

taxi duitsland

Vakantie boeken in Duitsland is voordeliger

Wilt u binnenkort een vakantie boeken, staat er een zakelijke reis gepland of gaat u op familiebezoek in het buitenland? Bekijk dan de mogelijkheden die Duitsland u biedt. Het is zeker interessant om een reis te boeken bij een Duitse touroperator en te vertrekken van een Duitse luchthaven.

  • U heeft in Duitsland een groter aanbod van touroperators en reizen
  • Zij zijn degelijk en hebben jarenlange ervaring met het boeken van reizen
  • Duitse reisbureaus hanteren in veel gevallen lagere prijzen dan in Nederland waarbij de verschillen enorm kunnen oplopen

Voordelen van het vliegen vanaf Duitsland

Vliegen vanaf een Duitse luchthaven is veelal voordeliger dan vliegen vanaf Nederland.

  • In Duitsland kunt u vliegtickets kopen met zeer aantrekkelijke vroegboekkortingen, hoge last minute kortingen en lage prijzen voor kinderen
  • De luchthavenbelasting is op een Duitse airport lager
  • U heeft te maken met korte inchecktijden en kortere rijen bij de controles
  • Veel Duitse vliegvelden hebben extra vluchttijden en vliegen op meer bestemmingen
  • Woont u in het oostelijke gedeelte van Nederland (Twente/Achterhoek), dan heeft u te maken met minder lange rijafstanden naar één van de Duitse luchthavens

Spreekt u dit aan. Wij hebben alvast een aantal websites voor u geselecteerd die voor u interessant kunnen zijn bij het boeken van uw vakantie vanuit Duitsland.

www.ab-in-den-urlaub.de
www.vakantie-boeken.de
www.vliegenvanafduitsland.nl
www.vakantievanafduitsland.nl
www.fluege.de
www.tui.com

Kiwi Air: uw exclusieve taxi naar de luchthaven

Wilt u relaxed op vakantie, dan bent u bij Kiwi Air aan het juist adres. Vanuit de regio Twente en Achterhoek regelen wij het vervoer naar en van elke luchthaven in Duitsland. Wij halen u thuis op en zorgen dat u op tijd op de luchthaven bent. Keert u weer terug naar huis dan houden wij uw vluchtnummer in de gaten. Mocht uw vlucht vertraging hebben. Geen zorgen, wij houden hier rekening mee en arriveren op het juiste tijdstip op de luchthaven.

Wij werken met een SocialDriver: een taxichauffeur waarmee u rechtstreeks contact heeft. Nadat u online uw luchthavenvervoer geboekt heeft, regelt u de overige zaken met uw SocialDriver zoals de tijden van vertrek en aankomst en wat u mee wilt nemen tijdens uw reis. En dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kunt u onbezorgd uw reis starten.

Kortom: gaat u voor gemak en wilt u relaxed op vakantie? Maak dan gebruik van onze dienst. Boekt u uw reis in Duitsland en vertrekt u vanaf een Duitse luchthaven, dan verdient u hiermee veelal uw taxikosten terug.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, de verschillende bestemmingen waarop wij rijden en onze tarieven, kijk dan op onze website www.drivekiwi.nl/air-kiwi. Op deze website kunt u ook gelijk online uw boeking doen. Zo kunt u eenvoudig uw luchthavenvervoer regelen.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Kiwi Support +31(0)53-5743047 . Wij zijn u graag van dienst.

taxi duitsland