Boek een restaurant + taxi

Je vindt hier in één oogopslag de top restaurants van Twente en de Achterhoek, die worden aanbevolen door de bekende organisaties Michelin, Gault Millau, Alliance Gastronomique en Lekker.

Dat is echter nog niet alles! Naast het vinden en reserveren van de beste restaurants via onze website, kun je er ook gelijktijdig een taxi bij reserveren. Beter gezegd je eigen SocialDriver (YOSD) van Drive Kiwi. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek of het regelen van vervoer naar huis na een gezellige avond. Onze betrouwbare en comfortabele taxi’s brengen je veilig naar jouw bestemming.

Dus waar wacht je nog op? Blader door onze selectie van de beste restaurants in Twente en de Achterhoek. Reserveer direct een tafel voor jouw volgende culinaire avontuur en vergeet niet om ook meteen een taxi te bestellen voor een zorgeloze en veilige reis.

Je kunt ook buiten Twente en de Achterhoek de enige Michelin 3 sterren restaurants wat Nederland heeft online reserveren, namelijk De Librije in Zwolle en Inter Scaldes in Kruiningen. Staat jouw restaurant er niet bij neem dan contact op.

Wil je niet alles door ons laten ontzorgen? Geen probleem! Je kunt uiteraard ook alleen een taxi reserveren naar en/of van je favoriete restaurant.

“De beste restaurants verdienen P96075 vervoer van Drive Kiwi.”

Onderstaande restaurants zijn aanbevolen door:

Filter op plaats
Filter op plaats
Aangesloten bij
Aangesloten bij

Log in om te reserveren

Sluiten
*
Hulp nodig? Chat met ons
Gratis
fles
wijn