YOSD

YOUR OWN SOCIAL DRIVER

“Taxi? Get your own SocialDriver”

YOSD

YOUR OWN SOCIAL DRIVER

Your Own SocialDriver, je eigen taxichauffeur

Reserveer rechtstreeks met één WhatsApp bericht of telefonische oproep bij jouw eigen SocialDriver! 7 dagen in de week 24 uur per dag kan jouw taxirit ingepland worden.

Je eigen SocialDriver herkent jouw naam en jij kent zijn auto en uiteraard zijn persoonlijke telefoonnummer. Misschien wel één van de belangrijkste reden om voor Your Own SocialDriver (YOSD) te kiezen is dat je één van de laagste taxi tarieven van Nederland hebt.

Je eigen SocialDriver is vanzelfsprekend in bezit van een chauffeurspas (taxipas) en rijdt onder een vergunningsnummer van de staat. Een SocialDriver is altijd beroepsmatig medisch gekeurd en volledig verzekerd. Dus voldoet aan alle wettelijke eisen van een taxibedrijf. Toch een veilig idee!

blauwe-bus
Een avondje uit naar een restaurant wat je eigen SocialDriver uit positieve ervaring aan je heeft gerefereerd. Met KiwiVast tarief van of naar het ziekenhuis of treinstation waarbij op tijd komen nog meer van belang is. Terug te komen bij je hotel nadat je hebt genoten van een prachtige wandel- of fietsroute, eventueel inclusief e-bike service. Je kind op vaste dagen en tijdstippen veilig naar een kinderopvang te brengen rekening houdend met zijn gedragingen. Georganiseerd met al je collega’s van je bedrijf gezellig naar een bruiloft gaan, ook al woont iedereen op een andere adres. Met Kiwi Air met een vast laag tarief online een rit boeken naar luchthavens in Nederland en het buitenland, waarbij je eigen SocialDriver je vluchtnummer in de gaten houdt met eventuele vertragingen, maar ook uiteraard zeer geschikt als bezorgservice zodat het product in vertrouwen meegegeven kan worden.

"Meest persoonlijke taxibedrijf van Nederland"

Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Een goed gesprek is nooit weg!
Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Gratis WiFi tijdens uw rit.
Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Veilig zitten voor kids.
Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Neem uw fiets mee!
Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Veilig betalen met pin of creditcard.
Telefonisch te bereiken.
Via WhatsApp te bereiken.
Bezorgservice

Wat moet je doen? 

Je maakt eenmalig gratis een account aan via deze link. Je account is van jou met jouw persoonlijke gegevens. Het telefoonnummer die je hebt opgegeven dien je de taxirit mee te reserveren rechtstreeks bij je eigen SocialDriver, dat kan via WhatsApp of telefonisch. Je krijgt een bevestigingsmail wanneer jouw account juist is aangemaakt (let op je spam map). Log in op onze website om de gegevens van je eigen SocialDriver te zien. Tijdens onze kantoortijden wordt jouw account geactiveerd mits goedgekeurd. Je krijgt een melding via sms. Je kunt je account altijd aanpassen wanneer je bijvoorbeeld van telefoonnummer wijzigt of je het account wilt verwijderen.

Wat moet je doen? 

Je maakt eenmalig gratis een account aan via deze link. Je account is van jou met jouw persoonlijke gegevens. Als je een account aanmaakt let even goed op met welke telefoonnummer je het account hebt aangemaakt. Het telefoonnummer mag namelijk alleen van jou zijn. Anderen kunnen namelijk niet jouw account gebruiken dus ook niet reserveren mits zij ook een account aanmaken. Het telefoonnummer die je hebt opgegeven dien je de taxirit mee te reserveren en bereikbaar mee te zijn. Dat kan via WhatsApp of telefonisch. Je krijgt een email wanneer je account juist is aangemaakt (let op je spam map) of log in op onze website om de gegevens van je eigen SocialDriver te zien. Tijdens onze kantoortijden wordt jouw account geactiveerd mits goedgekeurd. Je krijgt een melding via sms. Je reserveert je taxirit via WhatsApp of telefonisch bij je eigen SocialDriver. Wil je luchthavenvervoer reserveren raden we aan dit online via de website (Kiwi Air) te doen als je de laagste prijs wilt. Je kunt je account altijd aanpassen wanneer je bijvoorbeeld van telefoonnummer wijzigt of je het account wilt verwijderen.

WhatsApp

Waarom zou je een andere app moeten gebruiken om een taxi te kunnen reserveren als je het via één van de meeste gebruikte apps in de wereld kunt doen? Wij maken gebruik van WhatsApp business dat betekent dat je (steeds) meer opties hebt om vanuit één app je taxirit te kunnen reserveren. Je kunt bijvoorbeeld door middel van locatie bepaling zien wanneer je SocialDriver aankomt rijden of naar de catalogus gaan in WhatsApp van je eigen SocialDriver om een taxirit voor KiwiVast tarief te boeken. Of gebruik te maken van een betaallink. Uiteraard kun je ook per pin of contant betalen in de auto.

Telefonisch

Maak je geen gebruik van WhatsApp kun je altijd je eigen SocialDriver
telefonisch bereiken. Anoniem telefoneren is niet mogelijk.

Meld je aan voor je eigen SocialDriver zodat wij je ook in het wereld van “The Driving Social Network” van Drive Kiwi mogen verwelkomen. Breid je netwerk uit en maak gebruik van de unieke mogelijkheden en voordelen van Drive Kiwi.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het tijdstip waarop je jouw SocialDriver besteld.

Drive Kiwi Tarieven
KiwiVast tarieven 

Wil je geen gebruik maken van Your Own SocialDriver (YOSD) dan raden wij aan voor onze andere product Kiwi Express te kiezen. Je hoeft dan namelijk geen account te hebben. Voor meer informatie kijk op onze ‘veel gestelde vragen pagina’ of bel tijdens onze kantooruren Kiwi Support. Als je een YOSD account hebt, dan kun je rechtstreeks wenden naar je eigen SocialDriver zonder afhankelijk te zijn van onze Kiwi support tijden.

Andere diensten van Drive Kiwi

Hulp nodig? Chat met ons