Your own SocialDriver | Drive Kiwi
DutchEnglishFrenchGermanChinese (Simplified)RussianPolishSpanish

YOSD

YOUR OWN SOCIAL DRIVER
“Cab? Get your own SocialDriver”

Your Own SocialDriver, je eigen taxichauffeur

Reserveer rechtstreeks met één WhatsApp bericht of telefonische oproep bij jouw eigen SocialDriver! 7 dagen in de week 24 uur per dag kan jouw taxirit ingepland worden.

Je eigen SocialDriver herkent jouw naam en jij kent zijn auto en uiteraard zijn persoonlijke telefoonnummer. Misschien wel één van de belangrijkste reden om voor Your Own SocialDriver (YOSD) te kiezen is dat je één van de laagste taxi tarieven van Nederland hebt.

Je eigen SocialDriver is vanzelfsprekend in bezit van een chauffeurspas (taxipas) en rijdt onder een vergunningsnummer van de staat. Een SocialDriver is altijd beroepsmatig medisch gekeurd en volledig verzekerd. Dus voldoet aan alle wettelijke eisen van een taxibedrijf. Toch een veilig idee!

Wanneer je voor Your Own SocialDriver (YOSD) kiest, dan kun je van alle producten van Drive Kiwi gebruik maken met alle bijhorende mogelijkheden en voordelen. Onder meer van KiwiVast tarieven. Zoals van en naar treinstations en ziekenhuizen, maar ook naar en van alle luchthavens in Nederland en buitenland. Met KiwiAir kun je je airport taxi voor de laagste prijs online boeken.

blauwe-bus

"Meest persoonlijke taxibedrijf van Nederland"

Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Een goed gesprek is nooit weg!
Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Gratis WiFi tijdens uw rit.
Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Veilig zitten voor kids.
Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Neem uw fiets mee!

Drive Kiwi | Your Own SocialDriver
Veilig betalen met pin of creditcard.
Eenvoudig te bereiken.
Persoonlijk contact via WhatsApp
Boek uw taxirit via Whatsapp

Wat moet je doen? 

Je maakt eenmalig gratis een account aan via deze link. Je account is van jou met jouw persoonlijke gegevens. Het telefoonnummer die je hebt opgegeven dien je de taxirit mee te reserveren rechtstreeks bij je eigen SocialDriver, dat kan via WhatsApp of telefonisch. Je krijgt een bevestigingsmail wanneer jouw account juist is aangemaakt (let op je spam map). Log in op onze website om de gegevens van je eigen SocialDriver te zien. Tijdens onze kantoortijden wordt jouw account geactiveerd mits goedgekeurd. Je krijgt een melding via sms. Je kunt je account altijd aanpassen wanneer je bijvoorbeeld van telefoonnummer wijzigt of je het account wilt verwijderen.

Wat moet je doen? 

Je maakt eenmalig gratis een account aan via deze link. Je account is van jou met jouw persoonlijke gegevens. Als je een account aanmaakt let even goed op met welke telefoonnummer je het account hebt aangemaakt. Het telefoonnummer mag namelijk alleen van jou zijn. Anderen kunnen namelijk niet jouw account gebruiken dus ook niet reserveren mits zij ook een account aanmaken. Het telefoonnummer die je hebt opgegeven dien je de taxirit mee te reserveren en bereikbaar mee te zijn. Dat kan via WhatsApp of telefonisch. Je krijgt een email wanneer je account juist is aangemaakt (let op je spam map) of log in op onze website om de gegevens van je eigen SocialDriver te zien. Tijdens onze kantoortijden wordt jouw account geactiveerd mits goedgekeurd. Je krijgt een melding via sms. Je reserveert je taxirit via WhatsApp of telefonisch bij je eigen SocialDriver. Wil je luchthavenvervoer reserveren raden we aan dit online via de website (Kiwi Air) te doen als je de laagste prijs wilt. Je kunt je account altijd aanpassen wanneer je bijvoorbeeld van telefoonnummer wijzigt of je het account wilt verwijderen.

WhatsApp

Waarom zou je een andere app moeten gebruiken om een taxi te kunnen reserveren als je het via één van de meeste gebruikte apps in de wereld kunt doen? Wij maken gebruik van WhatsApp business dat betekent dat je (steeds) meer opties hebt om vanuit één app je taxi rit te kunnen reserveren. Je kunt bijvoorbeeld naar catalogus gaan in WhatsApp van je eigen SocialDriver om een taxirit voor KiwiVast tarief te boeken. Of gebruik te maken van een betaallink. Uiteraard kun je ook per pin of contant betalen in de auto.

Telefonisch

Maak je geen gebruik van WhatsApp kun je altijd je eigen SocialDriver telefonisch bereiken. Anoniem telefoneren is niet mogelijk. Je eigen SocialDriver is ook via Kiwi Support bereikbaar, je drukt dan toets 3 in van het menu, mits je natuurlijk een geactiveerde account hebt.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het tijdstip waarop je jouw SocialDriver besteld.

KiwiVast tarieven (afhankelijk van het tijdstip)

Hulp nodig? Chat met ons