Zorgeloos naar het ziekenhuis met Drive Kiwi

Zorgeloos naar het ziekenhuis met Drive Kiwi

Een bezoek aan het ziekenhuis vergt altijd enige planning als u gebruikt maakt van eigen of openbaar vervoer. Met de nieuwe dienst van Drive Kiwi kunnen al deze zorgen thuis gelaten worden, de SocialDriver van Drive Kiwi brengt u van de voordeur tot aan de ingang van het ziekenhuis.

Rechtstreeks naar uw bestemming

Met de ziekenhuisrit van Drive Kiwi wordt u thuis opgehaald en bij ingang van het ziekenhuis van ZGT Hengelo of MST Enschede afgezet voor een vaste ritprijs van € 26,-. Geen gedoe meer de kosten van de parkeerplaats en het hele eind van de parkeerplaats naar het ziekenhuis lopen. Niet uitzoeken welke bus langs het ziekenhuis rijdt, op welke tijden de bus vertrekt en welke bushalte u moet gebruiken. Niet een uur moeten wachten omdat niet duidelijk is wanneer de Regiotaxi komt. Met Drive Kiwi heeft u een rechtstreekse privérit van huis naar het ziekenhuis.

Voor iedereen geschikt

Een rit met een SocialDriver van Drive Kiwi is geschikt voor jong en oud. Uw (inklapbare) rollator of koffer kan gewoon mee in de auto zonder gedoe en voor uw kinderen worden veilige kinderzitjes gebruikt. Afrekenen kan op een veilige manier met uw pinpas of uw creditcard. Of u nu alleen wilt reizen of met twee, drie of vier personen, de ritprijs van € 26,- voor een enkele rit is ongeacht het aantal passagiers (maximaal vier personen). Reist u met twee personen, dan bent u nog geen €12,50 per persoon kwijt.

Vanuit heel Haaksbergen voor dezelfde prijs

De ziekenhuisrit is beschikbaar in de hele gemeente Haaksbergen, ongeacht waar u woont. Ook in Buurse en Sint Isidorushoeve kunt u van deze KiwiVast tarief gebruik maken. De speciale prijs geldt voor het ZGT in Hengelo en het MST in Enschede.
Natuurlijk kunt u al ruim van te voren een afspraak maken met uw SocialDriver om u op te halen, maar het grootste gedeelte van de dag kan uw SocialDriver binnen één uur bij u aanwezig zijn om u weg te brengen of op te halen. Het speciale tarief geldt op ritten van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Ook buiten deze tijden kunt u van Drive Kiwi een scherp tarief verwachten.

Meld u aan

Om gebruik te maken van de diensten van Drive Kiwi moet u zich eerst aanmelden via de website. Heeft u hier hulp bij nodig, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Kiwi Support, +31(0)53-5743047. Op die manier kunt u rechtstreeks communiceren met uw SocialDriver in plaats van een telefoniste van een taxicentrale.