Zorgeloos naar het ziekenhuis met Drive Kiwi

Een bezoek aan het ziekenhuis vergt altijd enige planning als je gebruik maakt van eigen of openbaar vervoer. Met de nieuwe dienst van Drive Kiwi kunnen al deze zorgen thuis gelaten worden, de SocialDriver van Drive Kiwi brengt je van de voordeur tot aan de ingang van het ziekenhuis.

Rechtstreeks naar jouw bestemming

Met de ziekenhuisrit van Drive Kiwi word je thuis opgehaald en bij ingang van het ziekenhuis van ZGT Hengelo of MST Enschede afgezet voor een vaste ritprijs van. Geen gedoe meer de kosten van de parkeerplaats en het hele eind van de parkeerplaats naar het ziekenhuis lopen. Niet uitzoeken welke bus langs het ziekenhuis rijdt, op welke tijden de bus vertrekt en welke bushalte je moet gebruiken. Niet een uur moeten wachten omdat niet duidelijk is wanneer de Regiotaxi komt. Met Drive Kiwi heb je een rechtstreekse privérit van huis naar het ziekenhuis.

Voor iedereen geschikt

Een rit met een SocialDriver van Drive Kiwi is geschikt voor jong en oud. Jouw (inklapbare) rollator of koffer kan gewoon mee in de auto zonder gedoe en voor jouw kinderen worden veilige kinderzitjes gebruikt. Afrekenen kan op een veilige manier met jouw pinpas of jouw creditcard. Of je nu alleen wilt reizen of met twee, drie of vier personen, je betaalt een vaste ritprijs.

Vanuit heel Haaksbergen voor dezelfde prijs

De ziekenhuisrit is beschikbaar in de hele gemeente Haaksbergen, ongeacht waar je woont. Ook in Buurse en Sint Isidorushoeve kun je van deze KiwiVast tarief gebruik maken. De speciale prijs geldt voor het ZGT in Hengelo en het MST in Enschede. Het speciale tarief geldt op bepaalde dagen en tijden. Ook buiten deze tijden kun je van Drive Kiwi een scherp tarief verwachten. Gelieve tijdig te reserveren.

Voor meer vaste ziekenhuisritten, bekijk onze Kiwivast tarieven.

Meld je aan

Om gebruik te maken van de diensten van Drive Kiwi moet je jezelf eerst aanmelden via de website. Heb je hier hulp bij nodig, dan kun je telefonisch contact opnemen met Kiwi Support, +31(0)53-5743047. Op die manier kun je rechtstreeks communiceren met jouw SocialDriver in plaats van een telefoniste van een taxicentrale.

Hulp nodig? Chat met ons