Boek jouw reis in Duitsland en verdien jouw taxikosten terug

taxi duitsland

Vakantie boeken in Duitsland is voordeliger

Wil je binnenkort een vakantie boeken, staat er een zakelijke reis gepland of ga je op familiebezoek in het buitenland? Bekijk dan de mogelijkheden die Duitsland jouw biedt. Het is zeker interessant om een reis te boeken bij een Duitse touroperator en te vertrekken van een Duitse luchthaven.

  • Je hebt in Duitsland een groter aanbod van touroperators en reizen
  • Zij zijn degelijk en hebben jarenlange ervaring met het boeken van reizen
  • Duitse reisbureaus hanteren in veel gevallen lagere prijzen dan in Nederland waarbij de verschillen enorm kunnen oplopen

Voordelen van het vliegen vanaf Duitsland

Vliegen vanaf een Duitse luchthaven is veelal voordeliger dan vliegen vanaf Nederland.

  • In Duitsland kun je vliegtickets kopen met zeer aantrekkelijke vroegboekkortingen, hoge last minute kortingen en lage prijzen voor kinderen
  • De luchthavenbelasting is op een Duitse airport lager
  • Je hebt te maken met korte inchecktijden en kortere rijen bij de controles
  • Veel Duitse vliegvelden hebben extra vluchttijden en vliegen op meer bestemmingen
  • Woon je in het oostelijke gedeelte van Nederland (Twente/Achterhoek), dan heb je te maken met minder lange rijafstanden naar één van de Duitse luchthavens

Spreekt jou dit aan. Wij hebben alvast een aantal websites voor je geselecteerd die voor jou interessant kunnen zijn bij het boeken van jouw vakantie vanuit Duitsland.

www.ab-in-den-urlaub.de
www.vakantie-boeken.de
www.vliegenvanafduitsland.nl
www.vakantievanafduitsland.nl
www.fluege.de
www.tui.com

Kiwi Air: jouw exclusieve taxi naar de luchthaven

Wil je relaxed op vakantie, dan ben je bij Kiwi Air aan het juist adres. Vanuit de regio Twente en Achterhoek regelen wij het vervoer naar en van elke luchthaven in Duitsland. Wij halen jou thuis op en zorgen dat je op tijd op de luchthaven bent. Keer je weer terug naar huis dan houden wij jouw vluchtnummer in de gaten. Mocht jouw vlucht vertraging hebben. Geen zorgen, wij houden hier rekening mee en arriveren op het juiste tijdstip op de luchthaven.

Wij werken met een SocialDriver: een taxichauffeur waarmee je rechtstreeks contact hebt. Nadat je online jouw luchthavenvervoer geboekt hebt, regel je de overige zaken met jouw SocialDriver zoals de tijden van vertrek en aankomst en wat je mee wilt nemen tijdens jouw reis. En dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kun je onbezorgd jouw reis starten.

Kortom: ga je voor gemak en wil je relaxed op vakantie? Maak dan gebruik van onze dienst. Boek je jouw reis in Duitsland en vertrek je vanaf een Duitse luchthaven, dan verdien je hiermee veelal jouw taxikosten terug.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, de verschillende bestemmingen waarop wij rijden en onze tarieven, kijk dan op onze website www.drivekiwi.nl/air-kiwi. Op deze website kun je ook gelijk online jouw boeking doen. Zo kun je eenvoudig jouw luchthavenvervoer regelen.

Heb je verder nog vragen, dan kun je telefonisch contact opnemen met Kiwi Support +31(0)53-5743047 . Wij zijn jou graag van dienst.

taxi duitsland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Chat met ons